Etusivu | Värivalikoima | Tuotetietoutta | Sovelluskohteita | Hinnasto | Linkit

Tuote tietoa

Rhino Linings tarjoaa kolmea tuotetta: TUFF STUFF, Durabond ja Hi-Chem. Nämä kaksikomponenttiset ja 100%:sen kiinteät elastomeeriset polyuretaani seokset antavat erinomaisen ja pitkäkestoisen suojan useille pinnoille. Rhino Linings pinnoitteet ovat läpivärjättyjä ja ne ovat saatavana minkä värisenä tahansa. Räätälöidyillä seoksilla voidaan vastata yksilöllisiin projekteihin ja vaatimuksiin. Lisäksi Rhino Linings tuotteisiin kuuluu pohjustusaineet ja pinnoitteen UV suoja-aineet.


TUFF STUFF

Tuff Stuff on monikäyttöisin ja laajemmalti käytetty Rhino Linings tuote. Sitä käytetään suojaamaan ajoneuvoja, rakennusmateriaaleja, työkoneita, lattianpeitteitä, koneiden osia, teollisuustuotteita, suojarakennelmia, varastotiloja, materiaalien käsittelykomponetteja ja lukemattomia muita pintoja.

Tuff Stuff on joustava materiaali ja säilyttää eheytensä toistuvasta taivuttelusta huolimatta. Sillä on erinomainen iskun-, hankauksen- ja korroosionkestävyys. Tuote voidaan ruiskuttaa tasaisen lasimaiseksi tai siihen voidaan ruiskuttaa likumisen estävä karhennus pintaan. Tuotetta voidaan käyttää myös äänenvaimennukseen ja tärinän vaimennukseen.

DURABOND

Durabond on hieman jäykempi aine kuin TUFF STUFF. Sen pinta on hieman liukkaanpi mutta se kestää korroosiota erityisen hyvin. Durabondilla on hyvä ääneneristys ja hyvä kemikaalienkestävyys.

Durabond on ideaalinen pinnoite prosessivälineille ja tankeille, jotka vaativat korkeaa hydrolyyttistä pysyvyyttä. Durabondia käytetään suojaavana pinnoitteena painolasti ja vakautus säiliöissä. Tuote on erityisen hyvä sovelluksissa, joissa saumaton joustavuus on elinehto. Se on hyvin tehokas päällyste ruuankäsittelyssä, ruuan prosessoinnissa ja kaupallisissa/teollisissa keittiöissä.

Hi-Chem

Hi-Chem on Rhino Liningsin kemikaali kestävin pinnoite. Vaikka sillä on jonkin verran taipuvuutta on se tarkoitettu pinnoille missä ei vaadita joustavuutta. Tavallisesti sitä sumutetaan metalli- ja betonipinnoille. Pinnoite antaa erinomaisen korroosionkestävyyden ja ei kärsi kemiallisista hyökkäyksistä/kontaktista.

Tyypillisimpiä sovelluskohteita ovat jätevesikaivot/kulkuaukot, putket, sadevesikaivot ja käsittelytankit. Hi-Chem on erityisen käytännöllinen sulfidipohjaisista kaasuista, [joita löytyy mm. (esikäsittelemättömän) jäteveden siirrossa ja puhdistuslaitoksissa], kärsivien betonipintojen suojaamiseen.

PREMIER 251

Premier 251 on kaksi komponenttinen 100% kiinteä polyuretaani sidosaine, jota käytetään pintojen valmisteluun ennen Rhino aineiden ruiskuttamista (esikäsittely aine). Sitä voidaan käyttää teräkseen, galvanoituihin metalleihin, tinaan, alumiiniin, puuhun, lasikuituun, polyuretaaniin ja joihinkin muovipintoihin. Premier 251 kestää hyvin happoja ja hydrolyysiä. Sillä on erinomaiset tulokset suola sumutuksessa, vesi immersiosta ja kuuman ilman testistä. Sitä voidaan levittää pensselillä, harjalla, rullalla tai spray välineillä.

UV PÄÄLLYSTE

Uv-päällysteet ovat kaksi komponenttisia liuospohjaista alifaattista polyuretaania, joka takaa hyvän suojan UV-säteilyn haittavaikutuksilta pinnoille. Levitettäessä TUFF STUFF:in tai Durabondin päälle se tarjoaa kovan, valoa kestävän elastomeerisen suojan väri muutoksilta ja haalistumiselta.

UV-päällysteet on suunniteltu:
1. Suojaamaan äskettäin levitettyä haaleaa ja keskivärisesti värjättyjä pinnoitteita värimuutoksilta.
2. Mahdollistamaan räätälöidyn värien vastaavuuden
3. Antaa uusi pintakäsittely haalistuneille pinnoitteille (huolellisen premierillä valmistelun jälkeen)

UV-päällysteet ovat saatavilla käytännössä kaikilla värisävyillä, myös metalliväreillä. Suositeltu työmenetelmä on levitys pensselillä. Kuivumisaika on 4-8h riippuen ympäristön lämpötilasta ja suhteellisesta kosteudesta.